Medicinska krämer

Restylane
Restylane
Restylane skincare är baserad på NASHA™ gel, samma unika patenterade teknologi som används i alla behandlingar med Restylane.
Denna gel består av små partiklar av hyaluronsyra som liknar kroppens egen hyaluronsyra*.
Dessa små kristallformade partiklar reflekterar ljus och ger huden lyster. Kristallerna är mikroskopiska och binder vatten på ett sätt som naturligt håller hudens fuktbalans på rätt nivå, jämnar ut små fina linjer och gör huden slät.
Dessa egenskaper är unika för Restylane och särskiljer Restylane skincares produkter från andra hudvårdsprodukter.

*Hyaluronsyra är en vattenbindande substans som bidrar till att göra huden mjuk och elastisk.

SkinTech
SkinTech
Företaget Hud Rebirth, som producerar Skin Tech, grundades 1996.
Människorna bakom Skin Tech har mer än 30 års erfarenhet av att utveckla och förbättra hudvård för dagligt bruk och för professionell användning.
Syftet var att behandla olika typer av hudproblem på ett säkert och effektivt sätt.
Företaget utvecklade ett komplett sortiment av produkter baserade på peeling med behandlingar reserverad för proffs.

Skin Tech används nu dagligen av män och kvinnor i mer än 50 länder världen över och innefattar högteknologiska produkter och behandlingar med den senaste formulan. Filosofin bakom Skin Tech är att skräddarsy en behandling för huden och alla hudproblem. På detta sätt uppnår effektiv optimalt resultat.

Obagi Medical
Obagi Nu-Derm
Obagis program fungerar genom att hudcellerna stimuleras så att produktionen av elastin och kollagen ökar, samtidigt som blodcirkulationen ökar och cellernas vätskehalt tilltar.
Dessutom korrigeras ojämn hudton och orenheter på hudens yta. Resultatet blir en friskare hud- vilket både känns och syns.
För att ett krämprogram ska kunna påverka hudens spänst och elastitet, måste det ha förmågan att penetrera ned i läderhuden.
Det är här elastinet och kollagenet bildas och det är här cellerna måste påverkas.
De flesta hudkrämer verkar bara i överhuden och har därför ingen verklig effekt på hudens åldringsprocess.
Obagi Nu-derm har de egenskaper som krävs för att påverka cellerna i både överhuden och läderhuden.

Derma Systems 507 AHA
Derma System 507 AHA
I Derma System 507® (tidigare Formula 405®) har man kombinerat mjölksyran med speciella mjukgörare.
Mjölksyran har blivit känd som en av de effektivaste ingredienserna för att minska framträdandet av rynkor och andra ålderstecken i huden, och för att ge huden klar och fräsch hudton genom att stimulera cellomsättningen i huden.
Vår erfarenhet är att de här produkterna ger påtagliga resultat och tolereras också av mycket reaktiv och svårbehandlad hud.

Att dagkrämen har en SPF 15 och därmed ger bra solskydd utan att man behöver använda någon extra produkt gör inte saken sämre. Dagkrämen fungerar dessuotm utmärkt som underlag för make-up.